RSS 2.0

Ännu mer shopping!

Så jäkla härligt! man mår ju 100 ggr bättre när man kommer hem med sina påsar är när man gick hemifrån :P men sånna är vi tjejer..det vet vi ju alla!

Idag har vi spenderat flera timmar på att shoppa! Långa promenader fram och tillbaka från stan till knalleland!



Två underbara halvtransparenta skjortor i fina färger samt 2 lite längre "basic"tröjor med knappar fram..riktigat sköna allihop! Alla är från gina.





Köpte även en kortare stickadtröja från gina..riktigt mysig och väldigt fin på..fin passform!  Passade på att köpa ett nytt fräscht nagellack och även våran underbara dove bodylotion med gradvis BUS-effekt på H&M.



Åh gud vad det kändes jobbigt att köpa dessa grejer..höstens strövlar, REDAN! usch, hehe. Alla  är från skopunkten. Gillar låga tövlar. Och Parraply..alla vet ju att det kommer behövas nu i höst..eller redan nu faktiskt, hehe så vi passade på och köpa jätte fina transparenta från Clas Ohlson av alla ställen för BARA 49:-





Mobilsnöre är ett måste för oss..det är lätt att tappa bort den om den inte har nåt man kan hålla i..köpte detta till Jennis mobil från clas ohlson..ser ut som ett vanligt silverhalsband. Sen blev sista stoppet på H&M, där vi köpte 2 djurmönstrade tunikor.



Det var allt :) känns bra...vi är MKT nöjda!

Nu tänkte vi faktiskt ta och fixa till våra naglar igen.. ska passa på att prova det nya lacket ;)
later babes!
XoXo

Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag har den vita stickade tröjan =) älskar den! =)

2010-08-04 @ 00:42:02
URL: http://mariellep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback