RSS 2.0

Dags IGEN!

Vädret suger även idag och gymmet öppnar inte förräns vid 12..så nu finns det ingen tid att förlora! Nu är det nämligen dags IGEN för en garderobstömmning! Vi får kalla det en"höststädning" denna gången :) Gjorde en precis innan sommaren ju..hämtade ner lite sommarkläder och flyttade upp lite vinterkläder. Men nu blir det tvärtom.

Får väl helt enkelt se sen hur mkt som ska sparas och hur mkt som kommer att skänkas bort igen. Ger som sagt bort väldigt mkt kläder eftrsom det kommer in så mkt nytt hela tiden.. och jag har en känsla av att det kommer att flytta in msasa fina kläder nu under hösten, för det verkar som att det blir en väldigt bra modeperiod!

Det som ska tittas till nu under förmiddagen är detta.Först och främst är det denna avdelningen, ni ser ju..mkt ljust just nu och det går inte riktigt ihop med hösten om man säger så.. tråkigt nog :( Den mindre garderoben kommer vi nog inte röra för där har vi inga sommarkläder, där ligger det bara en massa festkläder och lte mysisar :) och dom får såklart vara kvar!Den övre avdelningen får nog vara orörd, tog ju bort lite skor för nån vecka sen..alla dessa ska nog funka nu i höst :) Den nedre avdelningen ska det nog plockas bort några på, och dit tillkommer ju annat såklart i form av stövlar från vinden som står och väntar :)

Här kommer vi bara titta till lite fort..där hänger ju mest jackor o sånt..skjortor som sak va kvar... blir nog till att bara ta bort nån enstaka sommarklänning som hänger där :)

aja, ska plocka fram stora papperskassar och sätta igång iaf.. får hoppas att Jenni kommer hem strax och hjälper mig..för detta är ABSOLUT inte en av våra favvosysslor även om det har med kläder att göra :P hehe

Good morning!..Later babes!
XoXo//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback