RSS 2.0

Det hände grejer idag...

HAHAHAHA.. idag har minst sagt varit en dag då det händer mycket. Det första som händer när vi ska cykla till jobbet är att en bitter kärring förstör våran morgon med att skrika "är ni färgblinda eller" när vi cyklar över gatan när det var röd gubbe trots att de kom några bilar. ÅÅÅÅH sånna tanter kan man bara hata, som är bittra och ska bry sig om vad andra gör. Själv stog hon där o vänta, vad har hon med vad vi gör o göra!?!? hahaha



När vi kom hem började vi städa, skulle tvätta lite kläder och lagat något att äta. När jag ska skära rödlök till omeletten skär jag mig i handen, ganska djupt oxå! Tur att de inte va ett stort sår, djupt men litet.. det spruta lite blod med jag satte på lager med plåster för att hålla ihop det. Det är helt okej nu, köttet vill titta ut lite men de går.

Iaf.. Annes sulor på hennes träningsskor lossna helt, som vi skratta.. så typiskt att det ska hända just innan träningen! :P Men som tur är hade vi våra runtones som backup, får köpa nya skor imorrn typ! Inte nog med det så är BÅDA maskinerna ur funktion, vi som hade TVÄTT idag! Först var bara den ena det men när vi satte igång den andra och väntar en hel timme o sedan går ner för att lägga in de i torktumlaren så stor maskinen och LÄCKER!! Den har inte ens kommit igång utan bara läckt allt vatten den försökt få i sig. ÅÅÅH, bra maskiner vi har här!? Aja, ingen skada skedd, ska tvätta lite hos mamma i helgen ist.



Det va väl det mesta som var värt att nämna.. Har precis kommit hem från träningen och ska ta en shake och en dusch. Trevlig kväll allihopa! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback