RSS 2.0

Mat & Träning 10.08.29

Det här med mat & träning är ju rätt viktigt! Träningen är viktig för att man ska må bra, all slags rörelse är bra för dig..vare sig du tränar stenhårt på gymmet eller får din del av vardagsmotionen..spelar ingen roll..bara man inte sitter helt still så :)

Och maten, den är ju faktiskt ännu viktigare, för är du en person som ofta är still så kan man ju faktiskt inte bara proppa i sig vad man vill, lr jo det finns ju folk som itne går upp ett gram hur mkt dom än äter..men sånt är farligt me, för äter du för mkt onyttig mat så kommer det kanske inte synas på utsidan, det kommer att synas på insidan..i dina blodkäl? sen att hälsan inte blir så bra heller.

Det här med att vi skulle köra detox, det känns lite avlägset just nu, för som vi skrev innan VAD är det vi INTE ska äta för att följa den, det känns som att vi redan lever i en detoxvärld, förrutom det med alkoholen och sockret, men hur mkt socker blir det på en skala för oss? det är ju BARA på helgerna det blir nån liten godbit här och där.

Och dessutom så blir man inte glad om man inte får det man VILL HA! Vill jag ha lite choklad så tar jag choklad, då mår jag bra! och det är det viktiga! Sen ska man ju inte överdriva heller när det gäller sånt. Lite räcker gott och väl :)

Idag har det som väntat inte blivit någon träning iaf :) även om det lika gärna kunde ha blivit eftersom man är pigg en söndag! :P

Frukost: Anne: 3 rostade mackor med ost & marmelad, grönt te. Jenni: En kycklingpizza.

Middag: Anne: Pepparbiff, caesarsallad & vitlöksbröd, vatten med citron till det. (finns bild på det från igår)Kvällsgott: Jenni: en chokladpudding. Anne: NÅGRA naturgodisbitar ;)

And that's it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback