Recept - Räkpasta
En JÄTTE lätt och JÄTTE god maträtt som vi gör lite då och då! (Typ som den vi kallar "baconpasta")

Det här behöver du för 4 portioner:
1 halv gul lök
2 förpackningar jätteräkor (funkar med små också)
Skaldjursfond
1 vitlöksklyfta
5dl Creme fraiche (en hel stor förpackning)
Ni kan egentligen göra lite som ni vill med detta, bara slänga ihop allt, men såhär gör vi: Hacka löken i små bitar och fräs det i en stekpanna men lite olja, sedan steker ni räkorna lite snabbt i stekpannan med löken. Sen är det dags att slänga i creme fraiche och göra det till en sås. Kläm i vitlöken och sedan i med fonden. Fonden får ni hälla i lite i mån om smak, hur mkt ni vill att det ska smaka.. Det kommer ni känna, när ni själv tycker att den smakar bra får det räcka ;P haha
Under tiden detta görs kan ni koka pastan. Pasatan vi brukar använda är "Tagliatelle" såndär platt pasta. O, JA! vi äter pasta ibland :P
There you go! ;D tetsa detta..vi lovar att ni kommer att gilla det!

Det här behöver du för 4 portioner:
1 halv gul lök
2 förpackningar jätteräkor (funkar med små också)
Skaldjursfond
1 vitlöksklyfta
5dl Creme fraiche (en hel stor förpackning)
Ni kan egentligen göra lite som ni vill med detta, bara slänga ihop allt, men såhär gör vi: Hacka löken i små bitar och fräs det i en stekpanna men lite olja, sedan steker ni räkorna lite snabbt i stekpannan med löken. Sen är det dags att slänga i creme fraiche och göra det till en sås. Kläm i vitlöken och sedan i med fonden. Fonden får ni hälla i lite i mån om smak, hur mkt ni vill att det ska smaka.. Det kommer ni känna, när ni själv tycker att den smakar bra får det räcka ;P haha
Under tiden detta görs kan ni koka pastan. Pasatan vi brukar använda är "Tagliatelle" såndär platt pasta. O, JA! vi äter pasta ibland :P
There you go! ;D tetsa detta..vi lovar att ni kommer att gilla det!
Kommentarer
Postat av: Anonym
Ni får ha frågestund snart igen!! :)
Postat av: Anne & Jenni
självklart kan vi ha de anonym ;)
Trackback