RSS 2.0

Svar på frågestund, Del 1

Vilken tid på kvällen äter ni erat sista mål mat? Det beror helt och hållet på hur vi tränar eller vad vi gör på dagarna. Om vi inte tränar äter vi kanske sista målet mellan 19-20, försöker att inte äta för sent men vi svälter oss inte ifall vi är hungriga. :) När vi tränar sent äter vi alltid något efteråt typ som tonfisk eller shake osv.

Äter ni aldirg frukt? Äter frukt nästan varje dag, som mellanmål på jobbet :)Vad är erat bästa sminktips till killar? om ni har något? http://www.lash.se/article.php?id=27 Denna länken skulle vi nog kunna rekommendera för bra tips :)

Hur mkt väger ni och hur långa e ni? Anne är ca 1,69 och väger typ mellan 51-53, beror på träning och mat och Jenni är ca 1,68 och vägen ungefär mellan 51-54 beroende på träning och mat.

Vad är era arbetsuppgifter på nelly? Vi jobbar som bildretuscherare, vi fixar alla bilder som ni ser på nätet. Lägger in i rätt format, fixa till golv och hud, ändrar ljus osv. Vi fotar även jeans, trosor, strumpor, leggings och skor.

Hur länge har ni arbetat på nelly? Jenni började första gången Januari 05 efter 2 veckors APU där. Sedan jobbade hon där tills hon fick ett annat heltidsjobb som hon tog, Anne började jobba på nelly ist. Anne har jobbat där sedan dess och nu är vi båda tillbaka på heltid sedan en lång tid tillbaka som det ska vara ;)

Vad kan man jobba med inom nelly? Det finns så mycket man kan jobba med. Lager in- och ut-leverans, Kundtjänst, Inköpare, Inköpsassistent, Fotograf, Bildretuscherare, Webdesigner, Marknad osvosv. Vi vet faktiskt inte allt som går att jobba med men detta är de vi vet och dom största delarna här på jobbet.

Hur fick ni jobb på Nelly? Svar på frågan mer detaljerat finns längre upp men vi fick det genom APU när nelly var väldigt litet fortf. Så vi va några av dom första in som anställda.

Har någon annan som jobbar på Nelly blogg? Isf kan ni skriva ut adressen? Skulle vara roligt att läsa fler! Vi har faktiskt ingen aning, dom vi känner här på kontoret bloggar inte, finns säker några på lagret men dom känner vi inte o därmed inte läser dom.

Vad har ni pluggat på gymnasiet? MEDIA med inriktning GRAF

Har ni sprutat in något i läpparna? Isf var och vad kostar det? Restylane LIP, kostar 3800:- där vi gör det här i Borås för en hel spruta på 1 ml men vi delar så det blir ju 1900 för 0,5 ml.Hur ser era läppar ut utan fyllning? Varför fyller ni dem? (kul om man fick se före- och efter- bilder) Dom ser ut som dom gör nu fast mycket tunnare, har inte så tjock överläpp men underläppen va ganska lik då som nu.

Var får ni eran inspiration från? Från alla möjliga ställen, massa modesidor och tidningar för det mesta men så jobbar man ju på ett modeföretag så där får man ju altid lite ideer.

Vad dricker ni för proteinshake? Whey-100 från star nutrition.

Har ni märkt någon skillnad på kroppen sen ni började dricka proteinshake? Jaa, de tycker vi väl.. vi dricker ju det inte varje dag och följer nåt program slaviskt, men de e gött att dricka en shake efter ett hårt pass utan att behöva slänga i sig massa annat som kroppen egentligen inte behöver :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback