RSS 2.0

Träningskort gör det roligare att träna!

En rolig nyhet på marknaden är träningskort, där du drar ett kort och sedan utför övningen kortet visar. Ett modernt och varierande sätt att träna på. Och du kan göra det såväl hemma som på resan eller gymmet.



Det finns flera olika kortlekar. En för resan, en med övningar på jobbet, en med hantlar och så vidare. Andreas Wennick är generalagent för korten och på sajten sund.nu har han svarat på några frågor. Han berättar att man drar ett kort, utför övningen under en minut och sedan drar ett nytt kort.
- Varje kort visar en övning och beskriver hur du utför den på ett korrekt sätt. I ett paket finns 26 eller 56 kort beroende på vilket paket man väljer, säger Andreas Wennick.

Idén uppkom i USA då grundaren Phil Black gjorde samma princip, fast med en vanlig kortlek. Klöver betydde sit-ups, hjärter armhävningar och så vidare. Klöver tio betydde alltså tio sit-ups. Andreas Wennick hittade korten på internet och blev agent för Sverige.
- Det är så enkelt att dra ett par kort innan frukost eller efter middagen och man vet aldrig vad det blir för övningar. Det gör det kul och omväxlande, avslutar Andreas.

Träningskorten finns att köpa på traningskort.com och kostar 139 kronor. En perfekt present till dig eller någon annan som har svårt att komma igång med träningen.

PERFEKT!! Det var verkligen en smart idé!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback