RSS 2.0

5 saker din pojkvän inte vill ha i julklapp

Nu lackar det mot jul och klappar ska inhandlas till nära och kära. För att slippa stela leenden från din partner på julafton kan du spana in listan som sheknows gjort nedan för att se vilka klappar du inte ska köpa till honom.Underkläder. Kalsongerna med renar kanske du tycker är söta men din pojkvän vill inte ha dem. De enda underkläderna han kanske blir glad för är ett par snygga boxershorts eller en stringtrosa till dig.

Tröjor.
Kan det bli mer opersonligt? Din pojkvän kan köpa sina egna tröjor (och om inte kan du göra det åt honom vid något annat tillfälle). Julen är tiden då du ska ge mer genomtänkta, personliga gåvor än en tröja.

TV-spel.
Om du inte vet exakt vilka spel eller vilket system han vill ha, skippa spelen, framförallt om han är en storspelare. Fel spel kommer bara att hamna på hyllan och han har förmodligen redan köpt de spel han vill ha just nu.

Prydnader.
Visst, prydnader kan säkert passa bra i hans lägenhet men han vill inte ha dem. Män som lever själva brukar redan ha fullt av grejer utan att du bidrar med några. Väldigt få män ser något värde i prydnadsföremål, de är inte funktionella.

Träningsutrustning.
Han kanske skulle älska en ny träningscykel eller ett set med dumbbells, men han vill inte att du ska köpa dem till honom. Han kan lätt tro att det är ett sätt för dig att säga att du är missnöjd med hans fysik. Din pojkvän ska känna sig glad över dina gåvor, inte bli osäker.


men... va? Min kille gillar att få TV spel och kallingar i present.. han kanske är annorlunda då.. eller skulle inte tro det.. Själv tycker jag att kallingar är en bra julklapp om man vet vad för slags kallingar han gillar. TV spel är bra om man vet exakt vad det är han vill ha.. kanske inte för dej som får sitta o glo på när han spelar dock :P haha

Kommentarer
Postat av: d e s s l i k e s.com - high heels gives you a better view.

haha jag har änn så länge köpt två tvspel (som han vill ha iförsej) och en skjorta i julklapp till min pojkvän - stackars han då ;D

2010-12-09 @ 13:58:40
URL: http://desslikes.com
Postat av: mickis

Skulle vara kul om ni skrev tips på julklappar man KAN köpa =)

2010-12-09 @ 17:37:43
URL: http://mikaelasedell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback