RSS 2.0

5 tecken på att han är otrogen

Här är fem tecken sheknows listat som kan tyda på att han prasslar åt vänster.1. Han spenderar mer pengar.
Om du upptäcker att din man spenderar mer pengar än vanligt utan att du vet på vad. Det kan vara ett spelberoende som är problemet men det kan även bero på att han har en affär. Tar han ut betydande summor från ert konto kan det vara till hotellrum eller presenter till sin älskarinna.

2. Förändrat beteende.
Om din man börjar bete sig annorlunda mot dig kan det bero på att han är otrogen. Ringer han alltmer sällan och verkar allmänt ointresserad kan det vara en indikator på att han träffat någon ny. Även positiva beteendeförändringar kan vara anledning till att bli misstänksam. Han kanske börjar köpa blommor för att döva ett dåligt samvete till exempel.

3. Övertid.
För många sena kvällar på jobbet eller extra många konferensresor är typiska tecken på att han har en affär vid sidan av. Nästa gång han ringer och berättar att han måste jobba över kan du erbjuda dig att komma över med middag för att se hans reaktion.

4. Utseendemässiga förändringar.
Om din favoritsoffpotatis helt plötsligt börjar intressera sig för mode, trimning eller träning kan det bero på att han vill göra sig snygg för en annan kvinna, men det kan självklart också betyda att han bara bryter sina gamla, lata vanor.

5. Magkänslan.
Det viktigaste och vanligaste tecknet på att din man är otrogen är din magkänsla. Om något inte känns rätt, har du en god anledning till att misstänka att din man hoppar över skaklarna. Om du inte är den svartsjuka typen, kan din magkänsla ha rätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback