RSS 2.0

5 vita lögner kvinnor drar för sina män

Är din partner förd bakom ljuset? Det är han inte ensam om. Här är fem-i-topp-lögnerna kvinnor drar för sina män.



”Jag har legat med fem personer.”
Ingen kvinna vill verka lösaktig så de fipplar lite med siffrorna istället.

”Det är inte du, det är jag.”
Både män och kvinnor tar till den här lilla lögnen för att komma ur ett förhållande. Visst kan det vara sant, men i majoriteten av fallen är det något hos dig som gör att din partner flyr fältet.

”Jag väger 50 kilo.”
De flesta kvinnor är obekväma med sin vikt. De ljuger inte för att lura dig, de ljuger för att de vill väga mindre. Den här lögnen beror på osäkerhet och inte att hon vill föra dig bakom ljuset.

”Det är inget som är fel, allt är bra.”
När en kvinna är tyst eller verkar nere och en man frågar vad felet är får han oftast svaret ”Det är inget som är fel, allt är bra.” Men det stämmer sällan. Det är inte säkert att det har med dig att göra. Hon kan vara stressad över barnen till exempel. Men om din vanligtvis pratiga och glada partner försöker döda dig med tystnad, då är något fel.

”Det är okej att du går ut med grabbarna.”
Nej, det är inte okej och det beror på att många kvinnor tillbringar tiden du är ute med att oroa sig för om du kommer att vara otrogen. Om din partner är orolig när du går ut med grabbgänget, försäkra henne om att det inte är något skumt på gång och få henne att känna att hon verkligen kan lita på dig. Uppmuntra henne också att slå klackarna i taket med sina tjejkompisar.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Om man inte har några tjejkompisar då?

2010-12-25 @ 22:28:15
URL: http://carroheterjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback