RSS 2.0

Behandlingen!

Då var det gjort..den kemiska peelingen. Måste ju bara berätta..vet ju att många har varit nyfikna och frågat om det nu innan :)

Filmade när Jenni fick syran i fejset :P Det var ingen skön känsla det där..gjorde verkligen ont! Det kändes som att hela ansiktet brann! Men det var ju bara en kort stund, vad gör man inte för att vara fin?

Den peelingen vi gjorde heter Cosmo Peel, så här står det om Cosmo Peel på www.hbc.nu där vi gjorde behandlingen.

"Cosmo Peel - En medelstak TCA-syrapeel som används i en serie om 4 peeler när man vill ha en påtaglig föryngring av huden. Mycket lämplig peeling för hals och dekollage. Något starkare än lightening peel. Medelstark peel för åldrad eller solskadad hud där smårynkor slätas ut, hudens textur förfinas, pigmentojämnheter tas bort och man stimulerar kollgenbildning på djupet. Motverkar ålderstecken i huden som små rynkor, matt och ojämn yta och minskad elasticitet. "

Huden är en aning röd nu, det känns som att man har bränt sig i solen, det kommer vara så imorrn me. Det är på onsdag våran hud kommer att börja "ramla av", kommer säkert inte vara någon vacker syn? men den processen kommer ni att få följa :P haha



Köpte såklart produkter igen, det måste man alltid göra, hehe ne men dessa grejer ska vi använa nu tills dom är slut för att få bästa resultat och varaktighet av behandlingen..och även för att skydda den nya huden på bästa sätt. Det blev iaf 2 krämer som ska användas morgon och kväll och ett serum som ska användas under för extra skydd tills huden har "läkt" senare ska vi ha serumet på natten utan att använda den andra krämen.

Behöver inte tvätta oss ikväll, för allt ska tvättas bort imorrn bitti.
Aja, nu är nog allt skrivet om detta..kommer bli intressant att se vad som händer dom närmsta dagarna, ska tebax om en vecka så att hon kan se att allt "gått bra" :)

Hoppas ni haft en bra måndag!//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback