RSS 2.0

Facebook ligger bakom var femte separation!

Eva Longoria Parker är bara en av många som fått uppleva de baksidan av de sociala medierna. Enligt Daily Mail är Facebook orsaken till var femte skilsmässa.Tony Parker dumpades av Eva Longoria Parker efter att det uppdagats att han haft en affär med en kvinna via Facebook och han är långt ifrån ensam enligt en ny undersökning. Enligt tidningen Daily Mail figurerar Facebook i var femte skilsmässa i USA.

Undersökningen bland skilsmässoadvokater har genomförts av en amerikansk branschorganisation. Av de tillfrågade svarade 80 procent att de sett en uppgång i fall där sociala medier spelat en avgörande roll. 66 procent uppger att Facebook är den största boven i dramat, följt av MySpace på 15 procent och Twitter på 5 procent.

Flirtiga meddelanden och fotografier på Facebook nämns allt oftare som bevis för orimligt beteende eller oförsonliga skillnader. I många fall har Facebookmedlemmar återupptagit kontakten med gamla flammor de inte hört av på många år.

Men allvarligt talat!? Att nåt sånt kan va en så stor del av det hela!!??, Okej man hittar nog mkt man aldrig hade velat se eller veta på sånna sidor men ändå, hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback