RSS 2.0

Gud vad skönt!

Vi har glömt bort hur skönt det egentligen är att bara sitta och njuta i en varmt bastu. Vi hade ju det hemma när vi bodde hos mamma, men man bastade inte lika mycket som man trodde att man skulle. Det är nog bara för att man vet att man kan basta när som helst.. tråkigt men sant. Det är ju så skönt och bra för kroppen.

Vi gick till gymmet idag och passade även på att basta efteråt.. borde göra det oftare eftersom man endå betalar ganska mycket varje månad för kortet som inkluderar dusch och bastu... trög man är ibland ;D vi duschar ju alltid när vi kommer hem men ibland är det skönt och ha de gjort direkt efter träningen. Dom har ju även behållare med balsam och shampo i duscharna som vi tycker är superbra. Matrix Biolage är verkligen ett jävla bra shampo/balsam, hade det hemma innan som vi köpte från USA. Det var skönt och tvätta håret med det igen. Det blir så himla mjukt och fint.



Nu ska vi iaf slänga i oss nåt och äta och sedan springa bort till Maxi för att handla mer mat för kvällen och hämta en julklapp på posten :D bye babes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback