RSS 2.0

Har hon förstorat dom?Förstår inte varför alla vill dölja att dom gjort nåt med sina kroppar. Det är ju ganska vanligt att folk opererar sig och ingen annan än du själv har ju med det och göra egentligen, så länge du är nöjd. Christina säger att hon älskar sina kurvor efter graviditeten och de må vara sant att hon fick en mycket kurvigare kropp, det får ju alla men den försvinner ju med tiden när man ammar och går ner i vikt.

Nu ryktas det onm att hon gjort en bröstförstoring så att det ska se ut som när hon hade mjölk i tuttarna :) Inget fel på det, men hon nekar. Nu är folk ännu mer övertygade efter bilder från ett event där hon vinkade till folket och en fotograf fick syn på hennes "ärr" i armhålan som nästan blivit det vanligaste stället att lägga snittet på om man vill vara diskret.

Aja, vi tycker att folk får göra vad dom vill me sina kroppar. Vi gjorde oxå de i armhålan för att de inte ska synas nåt, men tycker det är tråkigt när folk försöker ljuga och desperat övertyga folk om att dom är så perfekta som dom verkar efter operationer.. det kan som sagt bara vara rykten och bilden kan visa fel men de får vi nog bara veta när hon erkänner det själv :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback