RSS 2.0

Hur känns det egentligen..?

Hmm.. vet inte riktigt hur det känns... det känns nog inget speciellt antar vi.. Det är nyår imorrn coh vi bara "aha, vadådå". Samma sak var det med julen, den kom och den gick. Kändes inget speciellt även fast julafton var en underbar dag. Aja de blir väl så med åren :P HAHA som om vi är gamla nu lixom..

Har iaf planerna klara som tur är... så man slipper fundera vad man ska ha på sig, avd man ska äta och vad man ska göra i sista sekund. Förra året var vi faktiskt bara hemma, jävligt skönt det oxå men kände att vi ville festa till det lite med bästa vännen detta året :)

Anne var på jobbet en sväng på förmiddagen för att hämta en klänning Tess hade beställt. Den passade tråkigt nog inte, fin var den men får ta med den tillbaka på måndag.Vi har bytt platser.. det var planerat men det var INTE planerat att vi skulle sitta läääängst bort i lokalen vid lagret i den KALLA avdelningen LÄNGST BORT från foto och webdesign. BRA PLANERAT!!! eeh. aja så går det.Suttit och målat naglarna inför imorrn, surfat och glott tv under kvällen, skönt och ta de lugnt. Ska nog ligga o glo på tv ett tag till så man blir riktigt trött och somnar gott. Skulle behöva en god natts sömn nu känner jag, sovit så himla dåligt dessa dagar men de kanske är för mkt begärt :( Känner att jag vill vara pigg imorrn lixom.

Nu blir det en kopp te och lite mandlar. Skrivs imorrn//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback