RSS 2.0

Mat & Träning 10.12.10

Det var länge sen man tränade på en fredag måste jag säga.. men denna veckan har det ju bara blicit 2 dagars träning med denna dagen då. Gött att träna tidigt på dagen så att man har det gjort men även för att man blir piggare resten av dagen :) Det är synd att man inte kan göra det oftare, finns ju iofs lunchpass och man kan ju ta sig till gymmet på lunchen, men det känns som att det kan bli lite stressigt och man vill ju faktiskt inte stressa sig igenom träningen! Det är inget för oss.

Det blev iaf skön gymträning..körde väl det "vanliga" passet. Det blev 30 minuter på löpbandet, 5 min varannan gång med löpning och powerwalk. Intervallträning är det bästa. Då kan man köra hur länge som helst :P
Sen blev det rygg ben och rumpa..försökte oss på armträning sammtidigt som utfall..shit vad jobbigt det var! Kändes som att armarna inte alls är i samma form som innan, meen dom kommer tebax. Vänta bara!

Idag har vi ju ätit som en ledig dag, brukar typ bli 3-4 mål då..
Frukost: 2 äggmackor och grönt te.
Mellanmål/Efter träning: Proteinshake och Nudlar med tonfisk & fetaost (love it!)Kvällsmat:
Baguetter med vitlökssmör med ost och rostbiff. Perfekt & lätt fredagsmat :)Kvällsgottis: Physalis & annanas doppade i chokladfondue. Lite hallon&lakrits döskallar me :) favvisarna!

Later babes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback