RSS 2.0

Slipp dåliga dagar med 10 enkla tips

Locka fram ditt bästa jag med 10 enkla knep som cosmopolitan listat.

1. Visst är det bekvämt att gå runt i sneakers, men genom att byta dem mot ett par klackar några dagar i veckan kommer du känna dig både rakryggad och snygg. Och de där åtråvärda blickarna från männen kommer ge ditt självförtroende en boost.

2. Shake that booty. Skippa soffan och gå en salsakurs istället, du kommer känna dig både sexigare och snyggare när du fått vicka lite på höfterna.

3. Närhet attraherar så nästa gång du hamnar bredvid en snygging, ställ dig lite närmare än nöden kräver.

4. Vi talar med en dovare röst när vi pratar med någon vi gillar. Testa att använda den rösten i alla lägen. Låter du som en femme fatale kommer du känna dig som en också.5. Hoppa över ölen på och satsa istället på ett glas mousserande vin eller champagne, både sexigt och sofistikerat.

6. Stoppa ner en påse örtte eller en tvål i lådan med underkläder. Det får dem att dofta gott och gör det lite roligare att klä på sig.

7. Dämpa belysningen, installera dimrar eller tänd ljus, det är avslappnade samtidigt som du känner dig lite sexigare i dämpat ljus.

8. Alla känner sig härligt fräscha efter en dusch, men vid tre har den känslan gått förlorad. Pigga upp självförtroendet med ett mumsigt gloss på läpparna.

9. Studier visar att man får mer energi om man lyssnar på favoritmusiken, men glöm inte att byta låtar då och då, annars fungerar det inte.

10. Enligt färganalytiker är lavendelblått och turkost lugnande. Behöver du gå ner i varv gör du alltså rätt i att klä på dig något i dessa färger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback