RSS 2.0

Tre steg till orgasm

En av de viktigaste faktorerna som avgör om du får orgasm eller inte är hur närvarande du är. För att kunna nå klimax, njuta och ge sig hän måste du släppa alla distraherande tankar och hitta ett ”erotiskt fokus”.



För att kunna göra det har Susan Crain Bakos kommit på ”orgasmloopen”. Det är en metod i tre steg som får dig att fokusera på här och nu och släppa alla andra tankar.

Mental upphetsning.
Blunda, töm sinnena och visualisera din upphetsning. Kom på ett erotiskt mantra som hjälper dig att hålla fast i visionen.

Energifokusering.
Koncentrera dig på en punkt nedanför naveln samtidigt som du tar djupa andetag. Föreställ dig en glödande energipunkt som flödar ner mot könet. Känn hur ditt hjärta börjar slå snabbare, din kroppsvärme stiger och du börjar känna dig mer levande.

Fysiska rörelser.
Föreställ dig att du blåser eld i en cirkel, bort från könet och ut genom munnen. Spänn samtidigt pc-muskeln i takt med din andning. När du andas in spänner du, när du andas ut slappnar du av.

När du lärt dig behärska den här övningen ordentligt krävs det väldigt lite för att du ska få orgasm. Fokuserar du på nuet blir du redo att möta din partner och ge dig hän totalt.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback