RSS 2.0

Vad tänker dom med?

Vi tycker ju mest synd om alla mammor som måste knuffa sina vagnar i all denna snö och gamlingar som inte är så stabila. Vi har tom svårt att gå ordentligt i stora snöhögar så tänk då på dom... Vad tänker dom med?.. dom som bestämmer vart/när det ska plogas och inte? Tom dom stora gatorna mitt i stan är fulla med snö så att det är svårt och gå, alla skor blir helt förstörda och blöta.. så jävla jobbigt!

Tycker att dom ska sätta i en högre växel och ploga lite snabbare och oftare när dom vet att det är snö på gång. Inte sett en enda plogbil typ på flera dagar, vafan gör dom, och på nättern åker dom runt mitt i stan o plogar kl 02,00 men dom plogar inte dom stora gatorna utan bara utanför hotellet precis där Daniel bor. idiotiskt iaf. PLOGA MER!!När dom väl plogar så plogar dom upp allt från gatorna upp på trottaren så att vi som går får det ännu svårare att ta oss fram. Vi bara älskar det!!!!!


Kommentarer
Postat av: JG

Det är inte de som plogar som bestämmer hur mycket, när eller var de ska ploga. De har en rutt att följa och oftast så är det väldigt stora områden som bara en bil plogar. Och de "måste" ploga upp det på trottoarerna, och skälet till att samma bil inte fixar just trottoarerna är för att de har vägarna som sin del i hela karusellen. Kanske att de kunde tänka på det när de plogar men samtidigt som de inte får köra för fort så har de ett pressat schema. Sedan skulle de kunna ploga oftare och så vidare men det handlar om pengar. För ingen vill väl ploga gratis?Haha, nu lät det här hela kanske lite bitskt, men jag har en pappa och farbror och så vidare som är just några av de där som plogar och har sig under vinterhalvåret. De jobbar som tokar och inte nog med att de har hand om detta så ska de även sköta sitt vanliga jobb när det inte håller på med väghållningen.Jag tycker helt enkelt att vi ska uppskatta det jobb dom gör så gott de kan :) För de jobbar och jobbar, vardagar, helger, storhelger (jul,nyår) och ja jämt så fort det behövs!

2010-12-10 @ 00:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback