RSS 2.0

Vem fasen vill kolla på de??

Nu ska visst Lindsey Lohan's pappa Michael Lohan få en realityserie tillsammans med hans flickvän.. seriöööööst?? Har han inget annat att göra med hans liv förutom att skvallra om sin dotter? Det enda han gör är att snacka skit om henne och det gör ju inte hennes liv lättare precis.. jag blir så irriterad.. Han har aldrig vart en bra pappa, åker ut och in ur fängelse hela tiden, aldrig vart där för henne och snackat massa skit för pengar. Jag tänker då fan inte kolla på hans tråkiga liv där han förstör sin dotters liv mer än redan han gjort.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag skulle egentligen kommentera bilden med makeupstore katalogen på, men det gick tyvärr inte att kommentera där av ngn konstig anledning :/



Iaf så tycker jag att det är GRYMT att de har lagt ut sin tidning på nätet för jag älskar också den! Det finns så mycket bra inspiration och vill man sminka sig lite annorlunda en kväll så är det bara att kolla i den så får man en idé direkt :)



Svar: Aa jag håller med, men frågan är ju om det hade blivit annorlunda om jag hade köpt en stor flaska och testat det på riktigt. Jag har bara fått med två små tester i en tidning och det var dem jag provade.

2010-02-17 @ 22:13:14
URL: http://soockertoopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback