RSS 2.0

Heidi Montag försöker verkligen..I hennes nya singel sjunger hon om hur folk uppfattar henne och om hur folk tror att hon är. Sedan sjunger hon om att folk inte gillar henne för att hon är snygg och rik.. Tror inte det är just därför vissa kanske inte gillar henne, varför hata nån som är rik bara sådär? Vi följer inte The Hills men av de avsnitten vi sett kan man ju i serien se att hennes pojkvän styr henne totalt, skiter i vänner och allt annat konstigt. Så i serien framstår hon ju verkligen inte som den bästa människan precis. Men men hon kankse inte är sån i verkliga livet.

Man har ju hört lite grejer om att hon gör allt för att bli så känd som möjligt. Hon är besatt av skönhetsoperationer, skriver böcker och ska nu även försöka bli en popprincessa. lycka till säger jag då, hennes låtar är inget för oss iaf.. Såg att hennes album fanns på Spotify nu och va bara tvungen att lyssna på nån låt.. vi skrivs senare!


Kommentarer
Postat av: Nanna

hmm...näe sångkarriären vet man ju inte om det kommer bli något av :S ja hennes pojkvän verkar ju typ bestämma allt över henne, så jag vet ju inte hur hon är egentligen, hon verkar inte riktigt som en "egen" person eller vad man ska säga...haha aa precis som att man bara skulle börja hata henne för att hon var rik... xD

2010-01-18 @ 16:17:33
URL: http://justnanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback