RSS 2.0

Boosta din naturliga skönhet

Om du någon gång funderat på att spara in på sminket en aning så är rätta tiden nu. Möt sommaren au naturel.Less is more

För en så naturlig look som möjligt är det klokt att lägga allt vad täckande foundation och puder heter, på hyllan. Rikta istället in dig på en färgad dagkräm. Den ger ett jämnt och naturligt resultat och passar perfekt till heta sommarkvällar!

Put some colour on it
Naturligt behöver definitivt inte innebära varken blekt eller färglöst. Efter att ha applicerat den färgade dagkrämen göre du helt rätt i att liva upp dina kinder med antingen ett bronzingpuder eller en rouge/blusher.

Att tänka på! Ett bronzingpuder appliceras på kindbenets högsta punkt med fokus ned mot kinden och ett rouge tvärtom, appliceras med fokus kring kinderna och inte allt för högt upp.

Beige i blick
Låt de färgglada ögonskuggorna ta semester och lägg istället krut på en helt naturlig ögonbas. En beige naturell ögonskugga är ett måste i varje tjejs neccessär och gör den naturella looken komplett. Vill du ändå ha något extra, välj en med lite skimmer i. Riktigt snyggt till sommarbrännan!

Se efter dina fingrar
Låt dina stackars naglar bli fria från allt vad lösnaglar och nagelförlängningar heter. Den naturella looken matchas bäst med ett par korta, välmanikurerade naglar i en pudrig färg.

Naket är underbart

Om det är någon gång du ska se till att skippa sminket helt och hållet, så är det nu. Sommarsolen sätter en härlig färg på ditt ansikte, som matchas bäst med egentligen ingenting alls. Böj upp fransarna och satsa på ett vårdande läppbalsam (med solskydd!) och du är good to go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback