RSS 2.0

Bye baby!

åååh det var gott men nu är det bara jobbigt! Vi har precis käkat en jävla god måltid idag igen. Egengjorda hamburgare på 120g. Måste tipsa om dom olika hamburgerdressingarna vitlök och texmex. mmm mm mm! Daniel gillar även bacon men det e inget för oss ;) Som jag skrev, jobbigt som fan att vara så mätta som vi är nu men det lägger sig nog snart hoppas jag.



Jag och Daniel tänkte dra hem till honom nu. Lägga oss i soffan och gotta oss med en film och lite mer onyttigheter, nämligen marsglass :P usch måste träna hårt i veckan som kommer känner jag!!



Anne drog till en av våra kompisar på lite fest eller nåt sånt, vet inte riktigt vad planerna var. Vi orkar oss nog inte länge än till Daniel som sagt, trötta som få.



Anne hittade iaf nåt att ha på sig den snyggingen. Vi skrivs nog inte mer ikväll, anne kanske hinner uppdatera när hon kommer hem om hon inte e för full eller trött :P trevlig kväll allihopa! byebye!//J


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är skorna ifrån :)

2010-08-01 @ 13:25:49
Postat av: Anne & Jenni

hehe dom e från nelly, samma skor som är på headern men dom är slut, finns i andra varianter typ :)

2010-08-02 @ 10:58:19
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh typiskt!! Väldigt fina iaf!!

Får leta efter liknande då :)

2010-08-02 @ 18:08:12
Postat av: Anne & Jenni

nu har det kommit in liknande fast med öppen tå..dom e dock i paljett..men det ska ju vara inne igen, hehe o sen finns dom i rosa o sånna konstiga färger me..

2010-08-04 @ 10:35:34
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback