RSS 2.0

efter-förfest!

herre gud.. allt e öppet så mycket längre i finland, tom i en liten stad där vi bor. Ganska jobbigt men gött endå, man har ju mer tid på sig att göra de man känner för.. man kan göra många saker på en kväll vilket vi tänker göra ;D haha!

Har vart på den där rockfestivalen, de va skoj och vi träffa våra kusiner o festa o grejer. Men som alla vet så e inte rock rikgti vår grej så vi drog för en stund sedan. Mamma och moster o deras vän kom o hämta oss. Nu sitter vi i dricker lite vin och förfestar innan vi ska till krogen. Alla drar typ dit efter 2.. lyssna på de, 2!! det e vid den tiden alla går hem i sverige typ, om de inte e en större stad vill säga. Kul har vi iaf o här e vi på billd! :P

Dom andra e kvar på "dansen" som håller på en bit bort men dom ska med på discot sen endå ;) Bilder från kvällen kommer givetvis imorrn. Ha de så skoooj för nu är vi 24!!!! :D inget vi gråter över, vi firar hellre än o känner oss gamla trots att vi inte jublar precis :P haha GRATTIIIIIIS till oss!

För övrigt.. eeeh fick precis veta att förr i tiden i finland ansågs man vara en gammal piga om man inte var gift o hade barn vid 24!!!??? herregud! thank god att vi är födda senare i livet. Have fun! ;)

Kommentarer
Postat av: Frida

Grattis på födelsedagen :)

2010-07-04 @ 10:42:23
URL: http://fridolajn.blogg.se/
Postat av: cattis

grattis grattis :) så ni blev också 24, jag blev det i fredags :) låter som ni hade kul här i Finland. hälsningar från jakobstad

2010-07-04 @ 11:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback