RSS 2.0

fake it & make it!

Vi har aldrig haft något emot plastikkirurgi eller nåt annat som gör att man kan få sig själv att se lite bättre ut..alla har inte den turen att dom föds med ett perfekt utseende, vad nu ordet perfekt ska betyda!?

Man kan göra så mycket som gör stor skillnad, men sen kan man göra små saker som också kan göra stor skillnad. Det kan till och med räcka att bara bleka tänderna en gång så blir det genast bättre! Det spelar egentligen ingen roll vad man gör, bara man själv kan stå för det och att det får dig att må bra! SJÄLVKLART ska man inte gå till överdrift, för då blir det aldrig bra..det är ju bevisat på många sönderopererade människor!

Satt som sagt instängda idag och kollade på ett program om just skönhetsoprationer. Tycker sånt är intressant! Gör själv läpparna ibland, och mer kommer man att fixa framöver..inget vi skäms över att säga direkt. Är väldigt nöjda med hur vi ser ut, men man kan alltid justera småsaker?

Titta bara på t.ex. Megan Fox! Bland dom hestaste brudarna om ni frågar oss :) Hon har gjort en del ingrepp, om det är operationer eller sprutor vet ju ingen till 100%. Men hon är mycket snyggare nu än då men som sagt.. de får inte gå till överdrift. Det är nog ganska svårt att sluta när man väl börjat.


Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ahh skönt att det nästan är borta..ett tips är annars de där plåstren för munsår, har jag tagit på envisa finnar och de hjälper.

2010-07-07 @ 22:10:23
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

svårt att inte inte passa i en så fin klänning. Älskar den..och leopardklänningen jag fyndade på rean.



2010-07-07 @ 22:35:21
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hon var mycket snyggare förr. Lite rundare i ansiktet och sötare. Nu ser hon stel och arg ut :/

2010-07-08 @ 19:38:35
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback