RSS 2.0

HELA natten!

Det gick inte att sova.. så jälva typiskt när man behöver det som mest! Det var alldeles för varmt plus att det pågick vägarbete på motorvägen precis utanför huset!! Så jävla konstigt att dom får störa folk så på nätterna när man ska upp o jobba och måste sova. Dom höll verkligen på HELA natten, från kl 22 till jag vet inte när.. nån gång på morgonen åkte dom därifrån iaf. Jag gissar på att det blir en rondell eller liknande utanför huset, får väl se när det blir klart!



Suddiga bilder.. där står dom o skriker o för oljud precis utanför huset..



Tror på en rondell, får väl se vad de blir av det hela :) vore dock bra med rondell just på de stället.

Daniel kom vid 12-tiden igår, hann inte ens somna tack vare alla störande saker som värme och oljud. Vi höll på att kvävas i rummet med stängda dörrar så vi va tvungna attt öppna dörren så de skulle bli tvärdrag. Har aldrig öppet dörren annars för att katten alltid stör och självklart hoppade hon upp i sängen igår och skulle mysa o spinna. Hon e för söt men de e så jobbigt speciellt när Daniel är allergisk :/ Aja somnade till slut och är ganska trött idag men de får gå för den här gången, det blir en lugn dag på jobbet! :) skrivs!



Stackars Tindra tycker det e as varmt inne och försöker hitta svala ställen att ligga på.. måste komma på nåt bra åt henne!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback