RSS 2.0

Irriterande!

Det finns några få saker som irriterar just nu. Vill inte vara neggo men vissa småsaker stör man sig bara på även fast man kanske inte borde :P

1. Att det är bra väder i början av veckan och sedan regnar det i slutet av veckan och HELA jävla helgen när man e ledig. BUUUUU!

2. Att träna när det är jävligt varmt irriterar oxå, man svettas ju redan som det är. Okej, man bränner säkert några kalorier mer tack vare de, men jag springer mig hellre svettig på vintern när man fryser :P

3. Att jag (jenni) fått dålig hy på hakan! Störande som fasen med tanke på att jag ALDRIG har eller har haft finnar förut! Det blir säkert bättre snart, stressen som spelar stor roll tror jag. Men endå! irriterande att de bara dyker upp en när den andra gått bort osvosv.

    

4. Höstkläderna har redan intagit affärerna på stan och alla nätbutiker. Det är så tråkigt att se påklädda modeller med tjocka jackor och tröjor när man precis ska gå på semsester! Hallåå det e sommaaaar! Vet att man ska vara ute i god tid, men endå! :)5. Till sist. Skrikande och stökiga ungar! Herre jävlar vad vi får ont i huvvet av att höra en unge skrika! Att inte mammorna får dom och sluta e ju katastrof! Okej, mammorna kan ju inte alltid göra något åt saken, det e de som är så irriterande. Jävla ljud som bara tränger in i huvvet! Sedan har vi skitungarna som springer runt och är stökiga. Ett exempel är när vi satt på lilla torget i tisdags och hade det gött. En familj kommer dit med 4 ungar, och ALLA sprang runt som höns och lekte medans folk satt och åt och drack. GUUUUD säg till ungarna. En unge sprang typ på vårat bord och flamsa. Föräldrar kan väl hålla koll på ungarna på sånna ställen. pinsamt att folk stör sig på ens unge kan man ju tycka.


Kommentarer
Postat av: Sophie

Kan inte annat än hålla med.. Väldigt irriterande :/

2010-07-29 @ 11:45:26
URL: http://pinkordead.blogg.se/
Postat av: GUEVACCI - Uppsalas snyggaste blogg!

Ja eller hur :O trist att hon inte ville fortsätta.. men men vi får hoppas att den nya ersättaren är bra (:

2010-07-29 @ 12:32:26
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Anki

ungarna ska ha stryk!

2010-07-29 @ 15:34:50
URL: http://annkristinjenssen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback