RSS 2.0

Mat & Träning 10.07.25

Söndagar = synddagar?? hehe så brukar det ju vara för våran del iaf. Man syndar med det goooda :D och det är heelt rätt! we like! men konstigt nog så har man inte syndat så mkt!? Inte jag(anne) iaf. Vad gäller träning kan jag säga nu dirr att gymmet låter man bli på söndagar...iaf när man druckit dagen innan! Så nån träning finns det ju inte att tala om idag. Inte ens en promenad. Regnet har förstört allt! hehe.

Jag(Anne) har idag fått i mig äggmackor och grönt te till frukost. Det har varit mer te idag..ganska mkt te faktiskt, men det är gött när man är seg i skallen efter en utekväll :) testa det!

Jenni skippade frukosten..? ajjabajja :P hahah, blir lätt så.Sen har jag faktiskt skippat pizza och sånt idag, det blev en nyttigare söndag än väntat..rörde ihop lite äggröra och tryckte i mig en proteinshake me, det har blivit så mkt konstigheter nu när man varit ledig och varit ute hit och dit i dagarna. Så idag blev det såhär. MEN nu ska jag gotta mig med naturgodis och chocklad och glass :D

Jenni har iaf gottat sig med tacos och kommer att fortsätta gotta sig med vattenmelon och lite glass i form av magnus mini double :)

That's it!
Filmtiiiime! later babes!
XoXo//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

Glass är aldrig fel. :P

2010-07-27 @ 13:40:26
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback