RSS 2.0

Viktigt med bra munhygien!

Det är så jävla viktigt med bra munhygien. Finns inget osexigare än dålig andedräkt så om ni har de.. gör något åt det NU! Så här sköter iaf vi våran mun o tycker den e jävla fräsch faktiskt ;PTandborste med tungskrapa är att föredra, det finns så mycket bakterier på tungan som kan leda till dålig andedräkt! Köpte en ny tandborste i samma modell igår.. den ska ju bytas ut med jämna mellanrum.

Det finns skit mellan tänderna som oxå måste bort som inte går bort med tandborsten, använd tandtråd för friskare tänder och tandkött! Bi använder Plackers Grip för att den har bättre grepp och är lättare att använda mellan tänder längst bak.

Ett vitt leende tackar väl ingen nej till? ;) pepsodent white now är ett bra alternativ om man kanske vill ha lite vitare tänder. Finns ju ganska många tandkrämer som sägs ge vitare tänder men nu ska vi iaf testa denna. Köpte den igår och betyg kommer givetvis när vi testat! ;)

Till sist har vi munskölj, tar bort resten av alla bakterier, skyddar tänderna och ger fräsch andedräkt. Vi gillar FLUX eftersom den rekommenderas av tandläkaren och har hög flourhalt. Dentan (som vi oxå använder ibland) är ett väldigt bra alternativ för att skydda tänderna, båda finns på apoteket.

Sedan har vi ju SB12 för dom med dålig andedräkt, finns i lite olika varianter så vill man ha både bra andedräkt och skydda tänderna skulle vi nog rekommendera den med flour i :)


Kommentarer
Postat av: cattis

haha :) köpte precis samma tandborste och tandkräm någon dag sedan, får se om man får vitare tänder nudå :)

2010-07-18 @ 20:07:57
Postat av: Caroline

Akta er för att använda sånna där white-tandkrämer. Dom innehåller alldeles för mycket slipmedel som är skadligt för tänderna. :)

(Jag läser till tandsköterska ;P )

2010-07-18 @ 23:53:16
URL: http://carroheterjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback