RSS 2.0

Pinsamt!

Okej, när vi ligger och solar någonstans så ligger vi och solar i överdel och stringunderdel..men det är BARA när vi solar, annars har vi såklart på oss bikinitrosor när vi gör annat på stranden. För vem vill ha en vit rumpa när man sedan bär string!? inte vi iaf, tycker inte det är så sexigt!

Då är det rätt så normal att folk tittar lite när man ser så nakna kroppar...eftersom det är ganska ovant för vissa konstigt nog.

Är det så att stringen skriker: "hej, kom och prata med oss"? det verkar så iaf, eftersom folk bara kommer och stör när vi försöker ha det gött på stranden. Som tex idag! Då var det en som tyckte att han skulle få smöja in våra kroppar så att vi inte skulle bränna oss. Han fick ingen respons och då var han tvungen att komma fram till och med..så som många andra gör. Pinsamt! speciellt när morsan och mostrara ligger precis jämte. Men över huvudtaget, killar som tror att man vill att dom ska komma fram och snacka med en bara för att!? Låt tjejer vara, hade man velat ha uppmärksamheten hade man pratat med dom för länge sen.

Mamma sa iaf att vi inte fattade finska och bad honom dra.. Sedan kom det värsta, han frågade: Får man ta ett kort!? då skrek alla samtidigt: NEJ! FÖRSVINN!!

Gud alltså! aja..åkte iaf hem och la oss nu en sista stund här utanför på gräset för att suga i oss dom sista solstrålarna, eftermiddagssolen är som sagt bäst för oss :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback