RSS 2.0

Rätt doft för rätt tillfälle

Samma parfym som får dig att dofta intensivt och sexigt på dansgolvet är inte nödvändigtvis rätt doft för jobbintervjun. Vi vet hur du hittar rätt doft för livets olika situationer.På jobbet

På kontoret, anställningsintervjun eller jobbmötet är det en subtil och diskret doft som gäller. Starka dofter passar inte bra i professionella sammanhang. Vill du vara säker på att inte dofta för intensivt, välj en parfymerad body lotion istället för en parfym, tipsar Allure.com.

Utomhus
Ska du tillbringa en lång dag ute i värmen är det också en bra idé att hålla sig borta från starka, intensiva dofter. Värmen får nämligen din parfyms doft att intensifieras. Så här på sommaren passar en lätt, blommig eller frukig doft perfekt, till exempel med noter av citrus.

På festen
När det vankas fest kan du experimentera lite mer med din doft. Välj en perfym som återspeglar din personlighet – kanske sportigt fräsch, blommigt romantisk eller klassiskt sofistikerad.

På dejten
När du ska på en het dejt är det dags att plocka fram en sensuell och förförisk parfym. Välj gärna kryddiga, muskiga och träiga noter. Varför inte en djup vaniljdoft? Dock gäller även här att inte överdosera, då blir doften alltför överväldigande. Underskatta aldrig den förföriska effekten i de naturliga feromoner din hud utstöndrar.

Vi gillar inte starka och mörka dofter, det är ingenting för oss och mår faktiskt lite illa om det doftar för starkt och "tantigt" som vi brukar tycka att dom flesta starta o mörka dofter gör. Hatar när folk dränker sig i sina parfymer. Är de för att dom luktar illa eller för att dom tror att de inte doftar något annars? Det räcker ju med lite om det är en stark doft och har man en mildare doft kan man ta mer. Själv använder vi Dolce & Gabbanas "Light blue" och makeup stores "less is more"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback