RSS 2.0

TRIMGEL - istället för fettsugning!


Men kolla kolla.. vilka saker man hittar när man klickar runt på nätet. Det verkar som om dom uppfunnit den perfekta "smal utan operation eller bantingskrämen", iaf om man läser alla kommentarer och infon om den. Krämen har tom. vart med på Oprah eftersom den sägs vara så bra. Kan användas överallt, rumpa, mage, lår, rygg osvosv.

Rekomenderar  hellre de här ist för fettsugning för folk som överväger det, man ska alltid testa andra alternativ tycker vi. Träning e ju de första alternativet man ska börja med, ALLTID. Man ska fan aldrig gå o tro att man ska bli smal utan att röra på sig, sånt e dumt! Vissa har mer tur med gener än andra, så e de bara. Många behöver dock fettusning efter viktnedgång o då borde man testa de här först.

Nyfikna som vi är kan vi nästan inte låta bli att beställa den.. hur dyrt e de på en skala? Har man råd kan man ju spendera det på utseende. Om ni vill läsa mer om den, klicka på bilden!Frågan e ju vart vi ska använda den ;) inte för att vi behöver det men vi kommer nog på nåt bra testområde! haha ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback