RSS 2.0

Värmesäkra din makeup

Under sommarens heta dagar gäller det att ta till de knep som går för att få makeupen att hålla. Här är några av dem.Gör förjobbet
Något som många missar och som faktiskt fungerar för att få makeupen att hålla, är att använda sig av en primer. Du applicerar den innan du applicerar din foundation och det behövs inte mycket mer än en ärtas storlek för att på makeupen att hålla bättre.

Byt ut din foundation
En vanlig foundation är inte att föredra under sommarens heta dagar. Byt ut din vanliga foundation mot en som innehåller silikon. En silikonbaserad foundation håller sig kvar på huden bättre och sjunker dessutom inte in i porerna på samma sätt som en vanlig.

Byt pudrigt mot krämigt
En blandning av svett och pudrig ögonskugga är ingen vacker syn. Passa därför på att byta ut din torra ögonskugga mot en krämig variant istället. Den smular mindre och ger ett jämnare och mer hållbart resultat än vad de vanliga pudriga gör under sommarhalvåret.

Kör på vattenfast
Med en värme som denna är ett givet tips att hålla sig enbart till de vattenfasta mascarorna under sommaren. Då kan du både bada, svettas på kontoret och ta ett pass på gymmet utan att behöva oroa dig för att din makeup i slutet av dagen snarare sitter nere vid brösten än i ditt ansikte.

OKEJ, det kanske inte blir någon mer värme men ifall att! Tycker det e jävligt jobbigt att bära smink under svettiga dagar överhuvudtaget. Man blir bara flötig helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback