RSS 2.0

Bästa rump & benövningarna..

Enligt oss är det viktigt att ha en tajt rumpa och snygga tajta ben..det håller nog många med om!?

Så när vi kör på gymmet så kör vi alltid dessa 4 övningar, dom är fan bäst om man gör dom rätt vill säga :) och vi lovar..dom ger ju resultat :)Vanliga knäböj, tränar hela benet o rumpan..Utfall på golv eller bräda..ger lite extra om man har foten på en bräda. BÄSTA för rumpan!Utsida lår/rumpa och Insida lår... På bild 1 pressar du ut låren och den tar verkligen på rätt ställe där man vill ha ett extra "lyft" där rumpan börjar ;) På bild 2 pressar du ihop benen så du får tajta innerlår ;) Man måste dock göra alla övningar rätt så man känner att det tar.. så fokusera på den övning ni gör och tänk på vart det ska kännas. Det är ju en självklarhet med alla övningar.

Sådär ja, nu är det väl bara att köra på? :D vi bara ÄSLKAR att träna dessa muskelgrupper! men det går ju inte att ta miste på..lr? ;)

Kommentarer
Postat av: Ina

Jag kör mest utfall och löpning nu när jag inte har gymkort, funkar rätt bra det med ;)Jaa, tyvärr så är det ju så... Men killar är nog mest insnöade på dyra plagg för att de är just nu mycket snyggare än de billiagre. Hoppas att de startar nån kedja snart som är ngt i stil med t.ex Gina Tricots motsvarighet för killar :)

2010-06-28 @ 17:11:02
URL: http://inakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback