RSS 2.0

Kicks öppnar webbshop!

Den 25 augusti är det dags. Då öppnar kicks.se sin efterlängtade webbshop! De kommer att vara den första auktoriserade nätåterförsäljaren i Sverige för märken som MAC, Clinique, Biotherm och Lancôme.Med 137 butiker i Sverige, nästan 200 varumärken och över 10 000 produkter i sitt sortiment, är Kicks den ledande skönhetskedjan i Norden. Alla produkter finns inte i alla butiker och det är där webbshoppen kommer in i bilden. Det kommer skapa tillgänglighet över hela landet.

Kicks vd, Ponutz Bjelfman, tycker att det är viktigt att det finns säker e-handel. 
- Vi värnar om de varumärken vi säljer och att kunderna ska får uppleva de riktiga produkterna, med rätt kvalitet, istället för kopior eller produkter med osäker härkomst, säger han.

Fri frakt kommer erbjudas när du handlar för över 600 kronor, annars 49 kronor per order. Du kan även välja att få din leverans till närmaste Kicks-butik utan extra kostnad.

Vi tycker att det är en väldigt bra idé! Alla lite större affärer borde ha webshoppar, ifall man kanske inte hinner eller orkar åka iväg o shoppa. En grej som vi har märkt är att grejer som finns på webshoppen kanske inte finns i butik.. yttreligare en bra anledning :) Dåligt med så hög frakt men bra att man kan skicka de till sin butik ifall det inte redan finns vill säga, som sagt de kan vara slut eller så kanske de bara finns på webshoppen.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Äntligen!

2010-06-28 @ 13:21:23
URL: http://carroheterjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback