RSS 2.0

Måste införskaffas!

Eftersom det är ösregn här i Borås så "orkade" vi verkligen inte ta oss till stan och bli blötare än vad vi var när vi var utamför lägenheten.. hade inte dom stora paraplyrna och inte heller gummistövlar på oss :P

Istället kom vi hem och började greja lite, dom nya skorna kom på plats och då märkte vi faktiskt att det inte fanns mkt plats kvar till annat, fick organisera om lite.. så där står dom nu. alla nya skor :)

Efter detta började vi fundera lite på vad vi skulle gör åt "problemet"..kom på att vi måste införskaffa oss några slags hyllor...så att man kan göra det fint :) ställa skorna och lite smycken och sånt på dom..fanns lite bra grejer på IKEA såklart :DAntingen en stor hylla..eller några mindre så att man kan bygga ihop dom på  nåt snyggt sätt.. eller så blir det helt vanliga svarta lackhyllor... puffarna vill vi ha för att sitta mysigt och bekvämt när vi ska spela spel eller nåt, har tänkt att kanske köpa wii "superpaketet". Vet dock inte vilken färg det blir på dom än..svarta eller vita :) får fundera lite tills vi åker till farsan igen.

Later!
XoXo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback