RSS 2.0

Så tolkar du hans sms

Det är inte lätt att förstå vad han egentligen menar med sitt sms. Det gäller att tolka för att veta om det är en kille du ska lägga mer energi på eller helt enkelt gå vidare.Enligt Vecko Revyns killexpert Fredrik Backman så finns det en underliggande mening med hur och vad killarna smsar. Följ guiden nedan och se om din nya dejt är värd att träffa igen.

Bortförklaringar
- Killar är enligt Fredrik Backman inga som lägger energi och kreativitiet på bra lögner. Har din dejt använt någon lam ursäkt tre gånger i rad är det bara att gå vidare.

Sms på fyllan
- Nej nej nej. det är inte så att han äntligen vågar efter några glas. Du vet vad han är ute efter och är du inte med på det så är han inte värd mer av din tid.

Korta sms
- Detta är bara något att acceptera. Killar över lag har inte samma behov av att uttrycka sig som kvinnor. Det räcker med "fin" när du undrar hur ditt nya plagg ser ut, iallafall enligt Vecko Revyns killexpert.

Smileyes
- När en kille ger sig på leende gubbar så är det ett gott tecken. Men det betyder också att han tycker du är lite korkad, fortsätter Fredrik. Män tycker oftast att de är smartare och 95 procent av deras humor utgörs av ironi, något som du inte alls förstår dig på såklart.

Långa sms
- Nu har du redan en sån där tofflig liten hundvalp i knät. Men se upp, detta kan också vara en väldigt needy och svartsjuk kille, speciellt om ni inte ens kysst varandra än.

Frågor
- Detta betyder bara en sak. Han vill smsa mer med dig. En sak du kan vara säker på när det kommer till männen och det är att de är konsekventa. För att testa om han är intresserad så hoppa över att svara på ett sms, hör han tillslut av sig ändå så är du säker på vad han känner.

"Råkar" skicka fel
- Detta är enbart ett trick. Han vill bara ha en anledning att höra av sig igen och eventuellt försöka göra dig lite svartsjuk på kuppen.

Lång tid innan svar
- Detta behöver inte betyda nånting. Det är helt enkelt så att killar, till skillnad från tjejerna, inte behöver läsa ett sms i samma sekund som de får det.

Inga sms
- Så här enkelt är det, smsar han inte så är han inte intresserad. Tjejer är så mycket bättre på att spela svåra och kan göra det oavsett hur intresserade de är. Männen däremot kan hålla sig i max 72 timmar, så har du inte fått något efter det så är det bara att leta vidare.

Kommentarer
Postat av: http://imtooldforthis.blogg.se/

haha klockrent! Även om saker och ting inte alltid är svart eller vitt, tyvärr!

2010-06-24 @ 12:46:32
URL: http://imtooldforthis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback