RSS 2.0

De 3 största skönhetsbovarna

Alkohol
Medan ett par glas rött vin kan var bra för hälsan, innebär en överdriven konsumtion av alkohol att ditt immunförsvar kan bli nedsatt. Överdrivet drickande kan också orsaka hudbesvär som exempelvis psoriasis och eksem.
Lösning: Håll dig till den rekommenderade mängden alkohol och överkonsumera inte. Drick mycket vatten och drick även ett glas vätskeersättning för att återställa balansen om du varit ute och festat.

Rökning

Cigaretter är utan tvekan den största skönhetsboven av dem alla. Vare sig du är feströkare eller daglig rökare så innebär rökandet att du orsakar din hud skada. Bara ett bloss orsakar en kedjereaktion som snabbar upp kroppens åldrande.
Lösning: Sluta rök! Är du inte redo att sluta röka? Se då till att äta mat som är rik på A-, B-, och C-vitaminer tills den dagen du gör ditt livs bästa beslut att fimpa för gott.

Solen
Att solen orsakar stora hudskador är ett välkänt faktum. För mycket solande medför att din hud åldras i förtid. Risken för hudcancer är givetvis också något man bör tänka på om man gärna slarvar med solskyddet.
Lösning: Använd en hudkräm dagligen med minst SPF 15. Om solen är stark, välj en kräm med ännu högre SPF, i synnerhet om du bränner dig lätt. Under sommarmånaderna rekommenderas minst solskyddsfaktor 30 även i Sverige.

Alltså allt detta vet vi redan och endå fortsätter vi! HEEELT SJUUUKT men vad fan ska man göra när alkohol är gött och gör festen roligare, när solen gör oss snyggare, iaf just NU.. det enda vi bryr oss om är JUST NU, och som tur är röker vi inte, usch o fy men för dom stackarna som är fast är de inte lätt att bara sluta sådär.

Kan ju erkänna att alkohol och sol är våra värsta skönhetsbovar.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Söt,fin, snygg blogg den är verkligen allt ! Hur mår du ?

2010-03-18 @ 16:00:12
URL: http://jossanuu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback