RSS 2.0

Ett samtal till hyresvärden!

Nu ska vi äntligen ta tag i saken och ringa hyresvärden och klaga så mycken vi bara kan på de vi tycker är dåligt med lägenheten/huset eftersom hyran höjs så tycker vi att dom borde fixa till en del saker. Oavsett pris så borde allt vara bra i en lägenhet och våran är inte den billigaste direkt (men inte heller den dyraste.)



Punkter att klaga på:

- Grannen ovanför!!! Idiotisk granne som väsnas på kvällar och nätter som vi sagt till själv, men det verkar inte hjälpa.

- Ytterdörr och fönster, Fönstrerna är inte täta (som tur är våren påväg), Dörren är så dålig att det känns som om folk är inne i lägenheten när dom går eller pratar i trappan.

- Tvättstugan, Torktumlaren dammar ner alla plagg eftersom hållaren till dammet är sönder, Tvättmaskinens hållaren till tvättmedel är sönder, den åker ut hela tiden så man måste tejpa fast den eller något annat.

- Avlopp i köket, dom fixade det i höstas men det verkar som om dom missat något, ett rör sitter löst och väggen i trappan har börjat spricka upp igen.. känns som om hela väggen är vattenskadad och vi måste flytta ut om nåt år endå. tragiskt.

Fasen, vi som gillar våran lägenhet... jag hoppas att allt fixar sig annars måste vi tyvärr flytta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback