RSS 2.0

Längtan!

Åh fy! Så låg det spya på golvet när man kom hem me, lilla gumman!? vad har hon ätit denna gången?? hehe sen hittade jag nån vätska också, eeew! aja, lilla Tindra mår iaf bra som det ser ut just nu, hon ligger här och myser med mig! Det är det enda som varit lite sådär idag, annars har dagen varit...mkt bra! Har legat i fas hela jobbdagen och därför blir det lite välförtjänt sovmorgon imorrn me :D love it! Tar iofs bara en timma men ändå :)



Gud vilken längtan jag fick till LITE varmare tider, kände att det hade varit så himla gött att bara ta ett eller två varv runt den underbara Ramnasjön här i Borås,  istället för att gå och ställa mig på löpbandet tidigare idag, yes jag var duktig och tog mig till gymmet ;) Men som sagt, det ska vara lite varmare känner jag.. så att man kan ha sin mysiga tröja på sig sitället för en jacka. Gymmet får duga så länge, men det är så mycket skönare att få frisk luft samtidigt!



även om det är sovmorgon imorrn så är det nog dags för sängmys, den efterlängtade sömnen man aldrig tar igen efter en helg verkar aldrig bli av, förrutom nu då kanske??

så godnatt everyone! ha en underbar natt!//A

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback