RSS 2.0

Naked

Det är ju hur snyggt som helst, sa ju innan att nude egentligen inte var nåt för oss.. men den åsikten har ju ändrats! lätt! hehe :)

I helgen va vi på jakt efter nåt som kunde täcka våra "blåa" läppar, men hittade inget, att vi inte kollade make up store, de e kontigt..där ska man alltid kolla först :)



Har iaf sett att dom har ett otroligt snyggt läppstift som heter "naked", ser grym ut, ska in o kika på det någon dag nu. Tror att den kommer passa oss, vill ha ljusa läppar till våren.. nude e ju det stora inom allt, snyggt när man är brun me. Och när jag säger nude, så ska det ju inte se vitt ut.. som när små fjortisar springer runt med idominsalva på läpparna, haha :P för isf skippar vi den.



Det nya lacket heter "pink mist" och kommer från H&M, we love! blev så fräscht..man ser igenom den vita tippen på nageln, ser ut som fransk manikyr, Jenni har på sig 2 lager just nu iaf..hon målar nog på ett 3:e imorrn :)

happ, dags för sängen nu, måste va pigg och glad imorrn, blir lite övertid..
beordrade vårat team det :P hehe

Ha de gött,
Natti!

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Hur får ni era naglar att hållas sådär långa och fina nu under vintern? Mina bara skivar sig och är riktigt torra. Hur mycket jag än smörjer och tar hand om dem..

2010-03-11 @ 14:43:43
URL: http://attdansa.blogg.se/
Postat av: Sofia

Älskar att färgen nude är modern , så snyggt till allt !

2010-03-11 @ 17:08:18
URL: http://sofiapiccolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback