RSS 2.0

Ny hårfärg - Ny personlighet?

Känner man sig annorlunda när man har annan hårfärg som tex blond, svart, är brunett eller rödhårig?

Hörde om en undersökning som gjorts i USA där dom berättade om hur man uppfattades och hur man kände sig med olika hårfärger. Själv har vi ingen aning med tanke på att vi vart blonda hela livet.. hade gärna velat veta om de nu är så att personligheten ändras eller om man känner sig annorlunda för att hårfärgen ändras. Har svårt att tro de med tanke på att hårfärgen inte bestämmer humör men de kan ju vara så att man kankse är finare i en färg och då känner man sig extra sexig osvosv.

En kändis som färgar håret ofta är ju Lindsey Lohan.. Tycker hon passar i det mesta faktiskt och undra om hon känner sig annorlunda :P

Undersökningen visade iaf för att ta några exempel att:
Blonda va bättre i sängen.. vet inte hur det kommer sig, dom kanske känner sig extra sexiga på nåt sätt när dom blivit blonda..
Brunetter va bättre "hemmafruar".. ni hör ju.. usa alltså hehe hemmafru.. men iaf, så va de men vet inte vad dom grundar de på!
En av tjejerna på radio hade iaf haft fler hårfärger och sa att hon kände sig annorlunda. som tex rödhårig kände hon sig vild och lite mer galen sexuellt eller något sådan.. hehe kul iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback