RSS 2.0

Skönhetsknepen som är gratis!

Att lägga ner lite energi på sitt utseende behöver inte kosta skjortan. Här är skönhetstipsen som är snälla mot plånboken



Vatten, bara vanligt vatten

Ett superenkelt knep för att spara pengar är att alltid välja kranvatten – det är billigt eller gratis och mycket nyttigare än läsk. Vatten missfärgar dessutom inte tänderna, så dyra tandblekningar blir snabbt onödiga.

Olja in håret

Kluvna, spröda hårstrån? Bege dig in i köket och hämta olivoljan, som du kramar in i hårtopparna för att göra dem mjukare och friskare.

Hitta vardagsmotionen
Dyra gymkort behövs inte så här års: träna utomhus istället. Gå raska promenader, ge dig ut på joggingturer i naturen och ta gärna cykeln när du har möjlighet.

Tvätta händerna ofta
En rinnande näsa får ingen att känna sig fräsch. Undvik vårförkylningen genom att tvätta händerna och ofta och ordentligt med tvål och vatten. Se till att tvätta även under naglarna, där bakterier ofta gömmer sig.

Sov ordentligt
Det allra billigaste sättet att bli snygg är att få en god natts sömn, varje natt. Du blir både piggare och fräschare, och slipper påsar och mörka ringar under ögonen. Se till att sovmiljön är mörk och sval, och bannlys tv-tittande och internetsurfande i sängen så sover du bättre.

Gör det själv
Många behandlingar som utförs på salonger kan du enkelt göra hemma. Noppa och färga ögonbrynen, ge dig själv en grundlig manikyr och pedikyr, lägg ansiktsmasker och skrubba kroppen i duschen.

Kommentarer
Postat av: Martina

Såna här tips är de bästa lyxa till det i vardagen tips tycker jag! En egengjord ansiktsmask efter en joggingtur är ju hur mysigt som helst!

2010-03-16 @ 17:09:14
URL: http://attdansa.blogg.se/
Postat av: cissi

bra tips(Y) gillar din blogg

2010-03-16 @ 19:13:41
URL: http://ceciliaaguirre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback