RSS 2.0

3 regler för att undvika fel män

Läste denna artikeln på SalongK.se, och gud vad bra den är..stämmer ju verkligen, eller det är vääldigt bra tips!

Det är inte alltid lätt att erkänna att mannen du träffar inte är rätt för dig. Kvinnor tillåter alltför många gånger att stanna i en relation som egentligen inte är helt hundra. Här är tre tips på hur du undviker att fastna där från början.

Jennifer Gauivin är en av författarna till boken "How Not to Marry the Wrong Guy: Is He the One or Should You Run?". Hon arbetar annars som äktenskap- och familjerådgivare i hela USA. På sheknows.com så ger hon tre handfasta tips på hur man undviker att hamna i en dålig relation och märka att det är fel man man träffar.

1. Lita på din magkänsla.
Det här är något vi alla har och det är viktigt att lyssna på den. Det säger dig direkt om något är fel. Är det så att han tilltalar servitrisen dåligt eller enbart pratar om sig själv så konfontrera honom. Hans reaktion kommer avslöja om det hör till vanligheterna eller om han kanske bara är nervös.

2. Var tydlig med vad du är ute efter i en relation.
Det handlar inte om att vara petig och det handlar inte om att rata en bra kille för att han är skallig eller inte har en miljon på banken. Men var bestämd med vad du behöver från en relation. Det kan vara kul att dejta lite men du riskerar att hamna i en relation som du vet inte är helt rätt för dig och som kanske borde avslutats redan efter första koppen kaffe,

3. Första intrycket kan vara fel men det andra är alltid rätt.
Det är som att besöka en restaurang som alla rekommenderat. När du kommer dit så är du fylld av förväntan. Men så är servitören otrevlig, vilket kan förbises men när maten tar tid och är dålig så kryper besvikelsen in och du kommer antagligen aldrig besöka det stället igen. Varför är du inte så petig när du går in i en relation? Gå på en andra dejt men får du fortfarande dålig attityd och dålig mat så kanske det inte är mannen för dig.



Artikeln på sheknows.com fortsätter med att Jennifer Gauivin rekommenderar sina klienter att gå på tre dejter. Är du inte charmad av honom på dejt nummer tre så tacka inte ja till en fjärde. Din magkänsla kommer säga att det inte är rätt kille för dig och se till att inte fastna med honom för då kan du vara upptagen när rätt kille kommer.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback