RSS 2.0

50 Cents chockbilder!

Många gör verkligen vad som helst mot sig själv för att lyckas, man har många gånger sett skådespelare ändra sin kropp från det ena till det andra för att få roller och för att bara "passa in".

Okej om man går från smal till megabiff, men att svälta sig tills så kan inte vara hälsosamt, fast sen tror jag iofs att dom får väldigt "bra" hjälp med att gå enr till en viss vikt med hjälp av läkare och andra. Så att det itne blir farligt för dom.

Nu är det iaf 50 cents tur att gå ner inför en roll, han har gått ner 24kg, usch och fy säger jag bara! Det ser ju inte ens ut som han..Det ser bara ut som en gammal och tråkig gubbe!?


50 Cent är aktuell i rollen som en cancersjuk amerikansk fotbollsspelare i den egenregisserade filmen "Things fall apart" och inspirationen till filmen kom efter att rapparens vän gått bort i samma sjukdom.

Sjärnan har följt en strikt diet bestående av endast flytande föda och han har tränat i tre timmar om dagen på joggingbandet för att komma in i rollen.

50 Cent tar sin karriär som skådespelare på största allvar, han började även tidigare i år att ta bort sina tatueringar på underarmarna för att på så sätt slippa tillbringa timmar i filmsminket för att täcka över dem.

Det är väl så filmbranschen funkar? Vad gör man inte för att få den rollen man vill ha!?


Kommentarer
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Jag såg just de där bilderna, helt sjukt!

2010-05-28 @ 11:15:02
URL: http://myshoebox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback