RSS 2.0

Orlando äger!

      

Äntligen hemma, eller kanske inte ska säga äntligen för resan till Orlando var bäst!! Bodde på ett 4-stjärnigt hotell som heter "Rosen center hotel". Det var fest direkt när man kom till Orlando, även om klockan var mkt..Det var en väääldigt lyckad kväll! På lördagen va vi uppe vid typ 11 för att åka till "Island of adventure". En jätte bra nöjespark.. bakis och åkattraktioner, det går jättebra ihop? :P haha ne så var det inte, vi var inte ens bakis..vi var fortfarande lite berusade så det var fest hela dagen för oss :D

   

Åkte allt man kunde åka.. "the Hulk" och alla dom grymma grejerna :D På kvällen åkte vi tillbaka till stället för fest, det va också jätte bra..tog dock ett onödigt "all around"-pass för krogarna, för vi stannade bara på ett bra ställe, hehe

  

Idag har vi bara chillat på ett vattenland som heter Wet 'n Wild..Me and Jenni åkte lite grejer, ett av dom roligaste var en som hette "Disco H2O", haha vad vi skrek till där en gång. En liten karusell typ. Det var väldigt varmt idag iaf, kunde knappt vara i solen, så man badade ju mest såklart :) skönt de. Åkte hemåt vid halv 6 tiden..perfekt timing flr på tal om vatten så öppnade sig himlen och släppte ner ett hav på oss typ. Det tog ett tag att ta sig fram eftersom man inte såg nåt på vägen. Men vi klarade oss iaf :) så NU är vi sjukt trötta, så det blir sängen för oss nu.

åh, tror detta var våran sista soliga dag som det ser ut just nu :( men men vi har iaf haft tur med vädret, hehe och nu är det inte heller långt kvar innan man ska åka hem, det har gått sjukt fort!
Ha det underbart så skrivs vi snart igen!

XoXo//A


Kommentarer
Postat av: Hannah/UMR

WOW säger jag baraO.o



Idag är det international day against homophobia. Känns dumt att en sådan dag ska behöva finnas 2010. ...Eller? Vad tycker ni? Har ni märkt av andra attyder angående homosexuallitet i USA, eller är det något ni inte ens reflekterat över?

Lämna gärna en tanke i UMR Sundsvalls blogg, vi vill gärna veta hur människor tänker kring sådant och om det märkts av under dagen.

Ha en bra dag!:)

2010-05-17 @ 20:47:58
URL: http://umrsundsvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback