RSS 2.0

10 roliga sexfakta

På sexmuseet i New York får man lära sig både det ena och det andra. Hur lång genomsnittspenisen är, vart det är förbjudet med sexleksaker och mycket mer. Kanske inte nödvändig information att ta del av, men du kommer i alla fall ha något att prata om på nästa fest!På den amerikanska sajten sheknows.com listas 10 roliga sexfakta. Här får du något att prata om med polarna!

1. Vibratorn användes från början för att behandla hysteriska kvinnor. Orgasmerna som vibratorn gav kvinnorna sades vara ångestdämpande.

2. Männens säd innehåller både zink och kalcium. Båda ämnena sägs vara bra för att förhindra tandlossning.

3. Den berömda "rabbit-dildon" har utsmyckats med ett leende ansikte. Enligt Womens Health är det på grund av att konservativa japaner öpprördes över att leksaken liknade en fallossymbol.

4. Den genomsnittliga längden på en erigerad penis är 12,7 centimeter, och en slak 7,62 centimeter.

5. Varken särskilt roligt eller underhållande är följande fakta om homosexualitet. Att vara gay var listat som en sjukdom av American Psychiatric Association ända till 1973.

6. Under andra världskriget återvända många soldater till amerika med könssjukdomare. Att kurera alla soldater kostade staten en väldans massa pengar. Så kom ihåg att använda skydd!

7. Trött på att gymma? Då kan det vara bra att veta att du förbränner hela 200 kalorier om du har sex i 30 minuter.

8. Burlesken anses idag vara sexigt. Tänk Dita Von Teese och snygga underkläder. Men de burleska underdelarna användes på 1400-talet som en sorts könsperuk, för att dölja könssjukdomar hos prostituerade. 

9. I Hong Kong är det lagligt för en kvinna att döda sin man om han är otrogen. Bara hon gör det med sina bara händer.

10. Det är förbjudet att sälja sexleksaker i de amerikanska delstaterna Alabama och Mississippi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback