RSS 2.0

5 "latemansknep" för att hålla formen..Ta tillbaka vågen.
I en studie med 314 personer som gått ner mer än 18 kilo fick hälften av deltagarna väga sig varje dag, medan hälften istället fick ett peppande nyhetsbrev. Efter 18 månader hade hälften av dem som vägde sig behållit sin nya vikt, medan 72 procent av de som fick nyhetsbrevet hade återgått till sin tidigare vikt. Att skippa vågen gör att extrakilon kan smyga sig på utan att du märker något.

Ta med dig matlåda.
Lunchrestaurangerna serverar visserligen god mat, men portionerna är för stora och maten för fet. En undersökning visar att personer som skippade restaurangbesök hade 62 procents bättre chans att hålla vikten, jämfört med de som äter på restaurang två gånger i veckan.

Använd högklackat.
Senaste flugan är "Legwork" som är aerobics med högklackat. 
– Genom att använda högklackat tvingas kroppen till bättre hållning och du bygger automatiskt muskler i vrister, vader och lår. Dessutom tränas magen, säger Melanie Lynn, fitnessinstruktör på Legwork, till Aftonbladet.  

Investera i ett par snygga klackar, men låt spirorna vila emellanåt, annars kan klackarna göra mer skada än nytta.

Slarva inte med sömnen.
I den största sömnstudien som gjorts, "Nurses Health Study", visade det sig att kvinnor som sover mellan 5-6 timmar per natt löper 35 procents större risk att gå upp fem kilo, jämfört med kvinnor som sover 7-8 timmar per natt. Detta beror på att sömnbrist leder till ökad produktion av hormonet kortisol som reglerar omsättningen av fett och socker i kroppen, samt ghrelin som ger ökad hunger. 

Välj trapporna.
Du har säkert hört det förr men det ligger någonting i det här påståendet. Enligt en forskningsstudie från Genève minskar risken att dö i förtid med 15 procent efter endast 12 veckor med den nya vanan. De minskade sin fettprocent och gick ner i vikt. Dessutom fick samtliga deltagare sänkt blodtryck och ökad lungkapacitet.

Man läser olika överallt..skippa vågen, ta tillaka den! blabla.. själv använder vi inte vågen som vi köpte för ett tag sen, hehe men KANSKE ska ta och testa att använda den ett tag? Känner dock nu att vi inte vill ställa oss på vågen för den lär visa 0 typ. Har gått ner så mkt muskler under träningspausen. Måste bygga upp kroppen igen. åh.. Vi gillar dock inte latemansknep så vi kör stenhårt istället, dags att gå till gymmet ;)

Kommentarer
Postat av: Studiobootleg - Bäst och nyast musik!

nice blogg du har!Vill du ta del av den nyaste musiken och de bästa spotifylistorna? gå då in på Studiobootleg.com där länkar jag den nyaste musiken innan radio spelat, samt lägger jag upp de bästa spotifylistorna till alla tillfällen! :)

2010-11-15 @ 19:07:02
URL: http://studiobootleg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback