RSS 2.0

Är det mer okej!? Svar NEJ!

Är det mer okej för en person att kommentera "Gud vad smal du är" på ett nedlåtande/svartsjukt sätt, eller vad det nu kan vara än att säga "gud vad tjock du är" Svar: NEJ!Vem fan skulle gå till en tjock person o säga fan va tjock du är, samma sak är det för smala, vem fan går runt och klankar ner på smala folk för att man själv är större? Det kanske är på skoj men endå. En annan skillnad är när man säger det på ett positivt sätt att man gått ner o de ser fint ut..

Jag skrattar... blev så sur innan eftersom en person antagligen inte fattar att man inte kan träna efter operationer och man går ner i vikt när msukelmassan försvinner (SJÄLVKLART). Och bara för att man går ut och går på lunchen för att få frisk luft då är man helt plötsligt träningberoende o går ut o går för att man vill träna? "Ät lite mc donalds" fick vi oxå höra av henne, men hon kan sluta äta mc donalds isf.. samma sak lixom.. vem säger så?

Herre gud, Vissa kan ta illa vid sig, vilket vi dock inte gör eftersom vi har en jävligt snygg kropp och inte alls är spinkiga utan vältränade och smala som ska tränas upp lite till efter operation. skriver inte mer om det, ville bara poängtera att man inte brukar gå runt o säga så.. inte vi iaf!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback