RSS 2.0

BUS:a

Oj så sent det blev igår..och oj så sent det blev idag :) hehe gick upp för en stund sen..men det är ju skönt o få sova ut ibland! har precis satt mig med min frukost här hemma efter att ha BUS:at mig, ja det måste man ju bara göra inför kvällens festligheter ;D Vi tar alltid en BUS-servett inför helgenerna, det är ju då man vill vara som snyggast..även om vi inte ska göra nåt speciellt heller. hehe. Det är tur att våra favvo-servetter är stora så att vi kan dela på dom, för vi har ju inte några stora kroppar precis, så det bllir alldeles lagom :) då håller dom längre me.



Det är lite kul att man alltid ska göra saker inför dom här festkvällarna, för annars bryr man sig inte lika mkt, lr jo man solar o man fixar sig ändå men det blir ju lite extra just inför festen. Ser faktiskt fram emot kvällen riktigt mkt, har inte discobowlat på jätte länge nu. Får hoppas att det går bra!

Skrev aldrig vad JAG gjorde igår, jag va hemma och åt en asgod middag som bestog av egengjorda hamburgare och låg o hade det mys i soffan med film o sånt. And NO, I wasn't alone ;P hehe

Aka äta min frukost nu!
Later//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart köper ni dom?? :-)

Är det enkelt att få det jämt med dom??

2010-11-13 @ 17:11:13
Postat av: anne & jenni

Från nelly.com, bästa BUS:en, blir fin och jämn färg :D

2010-11-14 @ 10:24:21
URL: http://www.nattstad.se/twice%20as

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback